Jedálniček

Jedálniček 1

Raňajky: Bielý jogurt s cornflakes, pečivo s maslom
150 ml biely jogurt, 40 g cornflakes, 50 g rožok, 10 g rastlinný tuk (maslo)
Desiata: Zeleninový šalát s pečivom a Lučinou línia
200 g zeleninový šalát, 50 g žemľa, 80 g Lučina línia
Obed: Guľašová polievka, čerstvá ryba na sezónnej zelenine
250 g  varené zemiaky, makovka, 200 ml pomarančový džús
Olovrant: Ovocný šalát s kyslou smotanou
40 g ovsené vločky, 10 g hrozienka, 30 g kyslá smotana, 50 g banán, 150 g jablko
Večera: Omeleta so špenátom

Jedálniček 2

Raňajky: Rožok s cottage syrom a džemom
100 g cottage syr, 100 g bliely rožok, 30 g džem
Desiata: Ovocný zakysaný nápoj
250ml ovocný kefír
Obed: Zeleninová polievka s vajcovými haluškami, bravčové mäso na zelenine s ryžou a marhuľovým kompótom
80 g varená ryža, 100 g marhuľový kompót
Olovrant: Pečivo s taveným syrom a zeleninou
150 g paprika, 50 g žemľa,50 g tavený syr
Večera: Mrkvová pomazánka

Jedálniček 3

Raňajky: chlieb so syrovo-šunkovou nátierkou a zeleninou
120 g chlieb, 50 g syrovo-šunková nátierka, 150 g paprika
Desiata: Ovocie
150 g pomaranč
Obed: Kurací vývar so zeleninou, sviečková omáčka, zemiakové halušky, jablko
Zemíakové halušky, 100 g jablko
Olovrant: Knäckebrot s nízkotučným tvarohom a džemom
40 g Knäckebrot, 100 g nízkotučný tvaroh, 30 g džem
Večera: zeleninový šalát s pečivom

Jedálniček 4

Raňajky: Biely jogurt s ovocím a čokoládovými musli
250 g bieleho jogurtu, 50 c čokoládových musli, 100 g malín
Desiata: Chlieb s taveným syrom a zeleninou
60 g chleba, 50 g taveného syra 40% t. v s., 50 g, reďkoviek
Obed: Paradajková polievka s cestovinou, hovädzí plátok na hubách s ryžou a uhorkovým šalátom
Olovrant: Pečivo so syrom a ovocím
150 g jabĺk, 50 g rožok, 50 g syru Eidam 30 % t. v s.
Večera: Zemiakový guláš so zeleninovou oblohou

Jedálniček 5

Raňajky: Chlieb s hermelínom a zeleninou
80 g hermelínu, 120 g chleba, 10 g rastlinný tuk, 100 g zeleniny (napr. paradajky a bazalka)
Desiata: Ovocie a jogurt
1 pomaranč, 150 g polotučného bieleho jogurtu
Obed: Slepačia polievka s cestovinami, žemľovka s jablkami
Olovrant: Pečivo so šunkovou salámou a uhorkou
300 g uhorky, 50 g bageta (rožok, žemľa), 10 g masla, 60 g šunkovej salámy
Večera: Fazuľa po bretónsky

Jedálniček 6

Raňajky: Chlieb s maslom, vajíčkom a zeleninou
120 g chleba, 10 g rastlinný tuk, 2 vajcia, 100 g reďkoviek alebo červenej papriky, soľ a mletá paprika podľa chuti, 250 ml pomarančový džús
Desiata: Ovocie
2 kivi
Obed: Šošovicová polievka, bravčové mäso na prírodný spôsob, zemiak a jahodová torta Olovrant: Banánový koktejl
Večera: Nátierka z makrely s rožkom a sterilizovanou uhorkou
100 g rožok, 3 sterilizované uhorky

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*