Varný systém – Zdravé varenie

Images_Pot_Piramide

Už pred 2 500 rokmi, Hippokrates, grécky vedec a otec medicíny (460–370 pr. n. l.) učil:
“NECH JE JEDLO TVOJIM LIEKOM, NECH LIEKOM TVOJIM JE TVOJE JEDLO.”

 

 

 

JEDLO DOKÁŽE LIEČIŤ A MALO BY LIEČIŤ, ALE DOKÁŽE AJ VÁŽNE OHROZIŤ VAŠE ZDRAVIE A VÁŠ ŽIVOT

cda3f1de-418a-472a-aa00-df8ceb3b8f00

Je vedecky a lekársky dokázané, že nesprávna a nezdravá výživa je hlavnou príčinou všetkých chronických ochorení (obezita, nadváha, cukrovka, rakovina, vysoký krvný tlak, ochorenia srdca,…) a hlavnou príčinou nesprávnej, nezdravej výživy je nesprávna príprava jedál.

  •  imagesVriaca voda ničí výživné a biologické látky(vitamíny, minerály, proteíny, mikro a makro stopové prvky)
  • Vriaca voda znižuje kvalitu a chuť jedáltým, ženičí ich organoleptické vlastnosti (farba, tvar, štruktúra, aróma a chuť)
  • Práve preto, že výživné a organoleptické vlastnosti jedál sú zničené,konzumujeme viac nekvalitných jedál, aby sme doplnili nedostatok živín
  • Pre ochutenie takýchto nekvalitných jedálpoužívame soľ a koreniny, čo tiež môže mať vážne zdravotné následky

982417ae-9d08-459d-b486-9b27c6448296Zbytočne vyprážame pri vysokých teplotách v nebezpečných prepálených tukoch, ktoré majú pre naše zdravie fatálne následky

  • Mäso má svoju prirodzenú chuť a na jej zvýraznenie nie je potrebný žiaden dodatočný tuk na vyprážanie
  • Prepálené tuky ničia výživné a biologické hodnoty (esenciálne živiny: vitamíny, minerály, proteíny, mikro a makrostopové prvky) a vytvárajú trans-mastné kyseliny, ktoré sú pre naše zdravie veľmi nebezpečné
  • Prepálené tuky ničia chuť jedla a robia ho nepoužiteľným, pretože jeho organoleptické vlastnosti (farba, tvar, štruktúra, aróma a chuť) sa znehodnocujú
  • Vyprážaním v prepálených tukoch stráca mäso až 30 % svojho objemu
  • Aby sme takto znehodnotenému jedlu dodali chuť, používame soľ a korenie, ktoré môžu spôsobiť vážne zdravotné problémy
  • Pri prepaľovaní tukov sa tvorí akroleín, vysoko karcinogénna, horľavá látka hnedej farby a jedovatého zápachu, ktorá sa nachádza v jedle, v nádobe i vo vzduchu.

Zepter m unikátne a trvalé riešenie

Patentovaný systém pre správnu prípravu zdravých jedál, pre zdravý a dlhší život

  • RÝCHLEJŠIE
  • JEDNODUCHŠIE
  • LACNEJŠIE
  • ZDRAVŠIE
  • CHUTNEJŠIE

zepter QudalPrvotriedna oceľ zepter 316L (cr-ni-mo 18/12/3) zaručuje dokonalú funkčnosť a predovšetkým širokú škálu benefitov pre vaše zdravie.

  • Rovnomerne prenáša teplo
  • Jedlo sa nepripaľuje
  • Absolútne odolná voči korózii
  • Stálofarebná
  • Neporézna, nezadržiava pachy jedál
  • Jednoduché použitie, umývanie a údržba
  • Nezničiteľná, odolnejšia voči chemickému a mechanickému poškodeniu
  • Ekologická
  • Neutrálna, nespôsobuje alergie
  • Celoživotná záruka

Tento materiál sa používa v medicíne (implantáty, protézy, chirurgické nástroje), ale aj v priemysle na výrobu hodiniek, áut, jácht.

Varenie bez vody

bez vody

  • JEDLO JE UVARENÉ VO VLASTNEJ ŠŤAVE, KTORÁ ZOSTALA V NÁDOBE.

Sami sa presvedčíte, že jedlo pripravené bez vody vyzerá lepšie, pretože jeho farba, tvar a štruktúra sú zachované; je chutnejšie, pretože prirodzená chuť a aróma sú zachované; je zdravšie,pretože výživové a biologické hodnoty (esenciálne živiny: vitamíny, minerály, proteíny, makrostopové a mikrostopové prvky) tiež zostávajú zachované.

Esenciálne živiny nie sú zničené.

Jedlo sa nepripaľuje a nie je karcinogénne.

Zepter šetrí jedlo, energiu, čas a peniaze, ale čo je najdôležitejšie, zepter chráni vaše zdravie.

Varenie v integrovanom systéme Zepter bez body zachováva výživové hodnoty jedla: o 72% viac Vitamínu A, o 252% viac vápnika, o 336% viac fosforu a o 83% viac železa. V porovnaní s prípravou jedla v nekvalitných nádobách, obsahuje teľacie mäso smažené bez tuku o 67% menej tuku, kura o 51% menej tuku a vajcia dokonca o 81% menej tuku.

Zdroj: Universita degli Studi di Milano

 Porovnanie uchovania vitamínov a energetická hodnota

vitaminy

 

Vyprážanie bez tuku

bez tuku

  • Mäso vkladáme vždy do rozpálenej prázdnej nádoby a pritlačíme ho, aby sa prudko opieklo.
  • Po uplynutí 30-60 sekúnd mäso otočíme a opražíme z druhej strany, znova ho pritlačíme ku dnu a opekáme, kým nie je hotové.

Sami sa presvedčíte, že mäso vyprážané bez tuku vyzerá lepšie, je chutnejšie, je zdravšie.

Esenciálne živiny sa nezničia.

Jedlo nestráca svoj objem a neplytvá sa ním.

Jedlo sa nelepí, nepripaľuje, neobsahuje nebezpečné tuky (transmastné kyseliny)
 a akroleín, nie je karcinogénne.

Čo Vám ponúka systém zepter?

  • Unikátna oceľ, vyspelá technológia a moderný dizajn
  • Bezpečný, hygienický, ekologický
  • Multifunkčný, vhodný na prípravu niekoľkých jedál naraz, na jednom zdroji tepla
  • Jednoduché používanie a údržba
  • Šetrí energiu, potraviny, čas, peniaze
  • Chráni naše zdravie

Koľko Vám ušetri mesačne zepter? (4 členná rodina)

  • Energia (70%) – 14€
  • Tuk (80%) – 3€
  • mäso (3 kg) – 12€
  • Zelenina – 4€
  • vitamíny (v lekárni)- 5€
  • nádoby(celoživotná záruka = 100%) – 4€
  • čas + voda -12€
  • SPOLU = 54€ (rok = 648€)

Ak vás zdravé varenie a hrnce Zepter zaujali, alebo chceli by ste sa viac o tomto produkte dozvedieť, prípadne ohľadom ceny setov ma neváhajte kontaktovať mailom, na telefónnom čísle, alebo vyplňte formulár a rád sa s vami stretnem.

 

Chcete vedieť viac?

Spýtajte sa ma! Vyplňte a odošlite formulár a ja Vás budem kontaktovať.

Vaše meno (povinné)

Váš email (povinné)

Váš telefón (povinné)

Predmet

Vaša správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*